ukryj

spiżarnia

spiżarnia

Komentarze (5)

  1. kinga_rr

    najlepsza spiżarnia to taka, gdzie jest trochę chłodniej. Niestety w kuchni raczej o to trudno...

    Zamknij

    Zgłoś nadużycie

  2. W kuchni faktycznie nie bardzo bo tutaj temperatura zawsze będzie trochę wyższa. Warto zrobić osobne pomieszczenie na spiżarnię,gdzie będziemy przechowywać wszelkie przetwory czy zapasy:)

    Zamknij

    Zgłoś nadużycie

  3. Marta Mie

    Super wyglądają te spizarnie i to swietny pomysl ale warto wlasnie pomyslec o miejscu chlodniejszym albo moze rozwiązac to jakas wentylacja

    Zamknij

    Zgłoś nadużycie

  4. Urządzając spiżarnię obok kuchni temperatura w niej może być niższa pod warunkiem,że nie zamontujemy ogrzewania,wtedy nie ma się o co martwić i spokojnie przetrwają w niej wszystkie przetwory.

    Zamknij

    Zgłoś nadużycie

  5. Niestety często problem tkwi w metrażu kuchni (w blokach), zwłaszcza w okresie zimowym gdy do gotowania dochodzi ogrzewanie, a to w połączeniu z małym pomieszczeń niekoniecznie będzie miało dobry długotrwały wpływ na przetwory. Choć myślę, że dla wszelkich suchych czy sypkich produktów, to jak najbardziej odpowiednie miejsce.

    Zamknij

    Zgłoś nadużycie

Zaloguj się, aby dodawać komentarze

E-ogródek

E-instalacje

E-okna

E-ściany

Zamów newsletter