Grzanki

Grzanki
Informacje o przepisie
Czas przygotowania
Czas gotowania
Całkowity czas przygotowania
Składniki 8 kromek chleba tostowego lub innego pszennego pieczywa, 2 łyżki oliwy
Kuchnia uniwersalna
Wielkość przygotowywanej potrawy 4 porcje
Kategoria dodatek do sałatek, dodatek do zup
Metoda gotowania smażenie
Ilość kalorii 110

Wykonanie:

Chleb pokrój w niewielką kostkę. Na patelni rozgrzej oliwę i na gorącą patelnię wrzuć pokrojony chleb. Przesmaż do zrumienienia, co jakiś czas mieszaj by grzanki się nie przypaliły.

grzankidodatek do sałatek i zup - grzanki

Oceń artykuł
5,00 / 1 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Zdjęcia: drgullo.com, savorysweetlife.com

Polecamy Ci również

Zobacz także