Indyk ze szpinakiem z ricotta

- 600g filetu z indyka
- 100 g szpinaku
- 200g sera ricotta
- Sól morska Kamis
- Marynata klasyczna Kamis
Indyka pokrój w cienkie plastry, rozbij cienko tłuczkiem, posmaruj marynatą klasyczną, na każdy plaster ułóż szpinak wymieszany z serem ricotta, dopraw solą morską, złóż w kopertę, owiń plastrem wędzonego boczku, piecz kilkanaście minut na ruszcie.

szpinak, przepisy kulinarne, potrawy, dania z grilla, dania z grilla elektrycznego, dania z grilla przepisy, potrawy z grilla, kamis, filet z indyka, jakie dania z mięsa, pomysł na obiad dla gości, pomysł na obiad domowy, obiad przepisy, obiad przepisy kulinarne, obiad przepisy proste, obiad przepisy szybkie, pomysł na obiad przepisy, co na obiad
Opracowanie: Katarzyna Dębek
Źródło: Kamis
Zobacz także