Karkówka z chrupiącą cebulką

0
Karkówka z chrupiącą cebulką

Składniki:
ilość dla 4 osób

  • 4 plastry karkówkikarkówka z chrupiącą cebulką
  • 2 cebule
  • 1 jajo
  • 100g bułki tartej
  • 2-3 łyżki mąki
  • olej
  • Karkówka z Grilla przyprawa do potraw z grilla
  • Sól morska Kamis


Karkówkę oprósz przyprawą do potraw z grilla, posmaruj olejem, odstaw na kilka godzin. Cebulę pokrój w plastry, tak aby powstały cienkie krążki, następnie panieruj w jajku, mące, ponownie
w jajku i bułce tartej. Karkówkę piecz na ruszcie, cebulę smaż w wooku z olejem, którego ustaw na grillu, przed podaniem dopraw solą morską.

Oceń artykuł
4,67 / 3 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Źródło: Kamis

Polecamy Ci również

Zobacz także