Kiełbaski nadziewane fetą

Składniki:
ilość dla 4 osób
- 600g kiełbasek grillowych
- 1 opakowanie greckiej fety
- Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis
- oliwa
Fetę pokrój na cienkie słupki, oprósz przyprawą do potraw z grilla Grill Ziołowy, posmaruj oliwą. Kiełbaski natnij wzdłuż, w każdej umieść fetę, smaż na grillu kilkanaście minut. Podawaj z marynatami.
Zobacz przepisy na dania z makaronu

przepisy kulinarne, dania z grilla, dania z grilla elektrycznego, dania z grilla przepisy, feta, kiełbaski nadziewane, kiełbaski przepisy, kiełbaski zapiekane, pieczone kiełbaski, pomysł na obiad dla gości, obiad przepisy, obiad przepisy kulinarne, obiad przepisy proste, obiad przepisy szybkie, pomysł na obiad przepisy, co na obiad
Opracowanie: Katarzyna Dębek
Źródło: Kamis
Zobacz także