Kolorowe patyczki z kiełbasek i pomidorków cherry

Kolorowe patyczki z kiełbasek i pomidorków cherry
Informacje o przepisie
Czas przygotowania
Czas gotowania
Całkowity czas przygotowania
Składniki 4 kiełbaski jagnięce, ewentualnie z cielęciny, Pomidorki koktajlowe, Małe cebulki, Żółta papryka, 3 łyżki oleju, Przyprawa KAMIS Grill Szaszłyki, dodatkowo patyczki do szaszłyków
Kuchnia uniwersalna
Wielkość przygotowywanej potrawy dla 2 osób
Kategoria przekąska
Metoda gotowania grillowanie

Wykonanie:

Kiełbaski i paprykę pokroić na kawałki. Na patyczki nadziewać składniki szaszłyków. Olej wymieszać z przyprawą KAMIS Grill Szaszłyki i polać nim szaszłyki. Opiekać na grillu po 4 minuty z każdej strony.

szaszłyki z kiełbasymarynata

Oceń artykuł
5,00 / 1 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Źródło: Kamis

Polecamy Ci również

Zobacz także