Ogniste przegrzebki w szynce parmeńskiej

0
Ogniste przegrzebki w szynce parmeńskiej

Ilość: dla 2 osób. Czas przygotowania: 15 min.

Składniki:

  • 10 przegrzebków
  • 10 plastrów szynki parmeńskiej w plastrach
  • 1/4 świeżego ananasa

Przyprawy KAMIS:

  • natka pietruszki
  • Kardamon Owoce
  • chilli
  • sól morska w młynku

Przegrzebki oprószyć chilli, ziarnami kardamonu, natką pietruszki. Następnie zawijać razem z plastrem ananasa w szynce parmeńskiej. Smażyć na patelni ryflowanej 2 minuty z każdej strony.

Oceń artykuł
4,33 / 3 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Marta Balcerowska

Źródło: Kamis

Polecamy Ci również

Zobacz także