Pieczone gruszki z oscypkiem i żurawiną

- 4 gruszki
- 250 g oscypka
- 200 ml żurawiny
- 1 opakowanie rukoli
- 150ml jogurtu naturalnego
- 2-3 łyżki majonezu
- Marynata Korzenna do mięs
i drobiu Kamis - Fit up! Sos sałatkowy klasyczny
Gruszki obierz, pokrój na połówki lub ćwiartki, oprósz marynatą korzenną. Ser pokrój w plastry, piecz na ruszcie razem z gruszkami. Jogurt i majonez wymieszaj z Fit up! sosem sałatkowym klasycznym. Rukolę polej sosem, a następnie ułóż na niej pieczony ser i gruszki z dodatkiem żurawiny

przepisy kulinarne, potrawy, gruszki, dania z grilla, dania z grilla elektrycznego, dania z grilla przepisy, potrawy z grilla, kamis, przepisy kulinarne ze zdjęciami, moje gotowanie, oscypek, szybkie przekąski przepisy, desery i przekąski, przekąski przystawki, przekąski dla gości
Opracowanie: Katarzyna Dębek
Źródło: Kamis
Zobacz także