Pieczone gruszki z oscypkiem i żurawiną

0
Pieczone gruszki z oscypkiem i żurawiną

Składniki:pieczone gruszki z oscypkiem i żurawiną
ilość dla 4 osób

  • 4 gruszki
  • 250 g oscypka
  • 200 ml żurawiny
  • 1 opakowanie rukoli
  • 150ml jogurtu naturalnego
  • 2-3 łyżki majonezu
  • Marynata Korzenna do mięs
    i drobiu Kamis
  • Fit up! Sos sałatkowy klasyczny


Gruszki obierz, pokrój na połówki lub ćwiartki, oprósz marynatą korzenną. Ser pokrój w plastry, piecz na ruszcie razem z gruszkami. Jogurt i majonez wymieszaj z Fit up! sosem sałatkowym klasycznym. Rukolę polej sosem, a następnie ułóż na niej pieczony ser i gruszki z dodatkiem żurawiny

Oceń artykuł
4,25 / 4 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Źródło: Kamis

Polecamy Ci również

Zobacz także