Potrawy walentynkowe - konkurs

Potrawy walentynkowe - konkurs

walentynki"Przez żołądek do serca" to hasło idealnie pasujące do Dnia Świętego Walentego. 14 lutego tysiące zakochanych starają się zaimponować ukochanej osobie, gotując jej ulubioną potrawę i aranżując romantyczną kolację w blasku świec. Z okazji Walentynek zapraszamy do pochwalenia się swoim talentem kulinarnym.

Coraz częściej decydujemy się na spędzenie Dnia Zakochanych we dwoje w domowym zaciszu. Powodów jest wiele: nie zdążyliśmy zarezerwować stolika w ulubionej restauracji, preferujemy kameralną atmosferę, jesteśmy ograniczeni skromnym budżetem lub... po prostu chcemy zabłysnąć przed naszą "drugą połówką" swoimi fenomenalnymi umiejętnościami kulinarnymi.

Dla tych ostatnich przygotowaliśmy konkurs z bardzo atrakcyjnymi nagrodami. Aby je zdobyć, wystarczy przedstawić nam swój ulubiony przepis na miłosną potrawę, którą podacie swojemu ukochanemu lub ukochanej na walentynkową kolację.

Nagrodami w konkursie są zestawy do czekoladowego fondue firmy Kela:

I i II nagroda - zestaw Sweety
III, IV, V i VI nagroda - zestaw Madame

zestaw do czekoladowego fondue - Sweetyzestaw do czekoladowego fondue - Madame

Przepisy wraz z co najmniej jednym zdjęciem potrawy prosimy przesyłać na adres konkurs@e-mieszkanie.pl. W temacie maila prosimy wpisać "Potrawa walentynkowa", a w treści maila zawrzeć adnotację: "Po zapoznaniu się, akceptuję regulamin konkursu Potrawy walentynkowe".

Konkurs rozpoczyna się 11 lutego i potrwa do 24 lutego. Ogłoszenie wyników nastąpi do dnia 28 lutego.

Laureaci konkursu będą proszeni o przesłanie swoich danych teleadresowych, niezbędnych do wysłania nagród - do dnia 3.03.2013 r. na adres: konkurs@e-mieszkanie.pl (jest to warunek niezbędny do otrzymania nagrody).


Regulamin konkursu

Fundator nagród:

Potrawy walentynkowe - konkurs - zdjęcie 4

Oceń artykuł
5,00 / 3 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i dodaj swój komentarz

Opracowanie: Katarzyna Korzeniecka

Zdjęcia: Kela, bryncelyn-guesthouse.co.uk

Polecamy Ci również

Zobacz także