Sałatka z selera naciowego

Sałatka z selera naciowego
Informacje o przepisie
Czas przygotowania
Całkowity czas przygotowania
Składniki 4 łodygi selera naciowego, 10-12 pomidorków koktajlowych, ogórek szklarniowy, ser typu feta, sól, pieprz, majonez
Kuchnia uniwersalna
Wielkość przygotowywanej potrawy 6-8 porcji
Kategoria przystawka, sałatka, danie dietetyczne, danie wegetariańskie
Ilość kalorii 160

sałatka z selera naciowegoWykonanie:

Wszystkie składniki pokrój w dowolnej wielkości kawałki. Dopraw solą i pieprzem i wymieszaj z majonezem.

Sugestie:

Aby urozmaicić sałatkę można dodać do niej jajka na twardo i tuńczyka, dzięki czemu uzyskamy w pełni wartościowy posiłek.

Oceń artykuł
5,00 / 1 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Zdjęcia: wednesdaychef.typepad.com

Polecamy Ci również

Zobacz także