Stek z grillowaną ziołową bagietką i warzywami

0
Stek z grillowaną ziołową bagietką i warzywami

Składniki:stek z warzywami
ilość dla 4 osób

  • 4 steki wołowe
  • 2 kolorowe papryki
  • 1 cukinia
  • 1 czerwona cebula
  • 1/2 bagietki
  • olej
  • 2 łyżki masła
  • Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis
  • Marynata ognista Kamis
  • Grzanki złociste Kamis

Paprykę pokrój w cząstki, cukinię i cebulę w plastry, wszystko oprósz przyprawą do potraw z grilla. Posmaruj olejem. Steki zamarynuj w Marynacie ognistej, odstaw na kilka godzin. Bagietkę pokrój
w ukośnie plastry, posmaruj masłem wymieszanym z przyprawą Grzanki Złociste. Wszystko piecz kilkanaście minut na ruszcie.

Oceń artykuł
5,00 / 2 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Źródło: Kamis

Polecamy Ci również

Zobacz także