Stek z grillowaną ziołową bagietką i warzywami

- 4 steki wołowe
- 2 kolorowe papryki
- 1 cukinia
- 1 czerwona cebula
- 1/2 bagietki
- olej
- 2 łyżki masła
- Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis
- Marynata ognista Kamis
- Grzanki złociste Kamis
Paprykę pokrój w cząstki, cukinię i cebulę w plastry, wszystko oprósz przyprawą do potraw z grilla. Posmaruj olejem. Steki zamarynuj w Marynacie ognistej, odstaw na kilka godzin. Bagietkę pokrój
w ukośnie plastry, posmaruj masłem wymieszanym z przyprawą Grzanki Złociste. Wszystko piecz kilkanaście minut na ruszcie.

cukinia, przepisy kulinarne, papryka, dania z grilla, dania z grilla elektrycznego, marynata, dania z grilla przepisy, marynata do mięs, stek, jakie dania z mięsa, pomysł na obiad dla gości, pomysł na obiad domowy, obiad przepisy, obiad przepisy kulinarne, obiad przepisy proste, obiad przepisy szybkie, pomysł na obiad przepisy, co na obiad
Opracowanie: Katarzyna Dębek
Źródło: Kamis
Zobacz także