Stek z łososia na sałatce z młodych buraczków

- 4 steki z łososia
- 300g ugotowanych młodych buraków
- 100g marynowanych patisonów
- 100g ogórków małosolnych
- 1 cebula
- olej
- cukier
- majeranek Kamis
- pieprz cytrynowy Kamis
- Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis
Młode buraki ugotuj, odstaw do wystygnięcia, a następnie obierz ze skóry. Pokrój w cienkie plastry, dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, marynatę, dopraw cukrem, pieprzem cytrynowym, szczyptą majeranku, wszystko razem wymieszaj. Steki z łososia oprósz przyprawą do potraw z grilla, posmaruj olejem, piecz na ruszcie kilka minut. Podawaj z sałatką.

przepisy kulinarne, potrawy, dania z grilla, dania z grilla elektrycznego, dania z grilla przepisy, potrawy z grilla, kamis, przepisy kulinarne ze zdjęciami, moje gotowanie, pomysł na obiad dla gości, pomysł na obiad domowy, obiad przepisy, obiad przepisy kulinarne, obiad przepisy proste, obiad przepisy szybkie, pomysł na obiad przepisy, co na obiad
Opracowanie: Katarzyna Dębek
Źródło: Kamis
Zobacz także