Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty
Informacje o przepisie
Czas przygotowania
Całkowity czas przygotowania
Składniki 50 dkg kapusty kiszonej, 1 marchewka, pół jabłka, cebula, sól, łyżeczka cukru, pieprz, kilka kropli oliwy
Kuchnia polska
Wielkość przygotowywanej potrawy 4 porcje
Kategoria surówka, dodatek do potraw
Ilość kalorii 32

Wykonanie:

Kapustę przepłucz pod bieżącą wodą, odciśnij z nadmiaru soku i posiekaj. Cebulę drobno pokrój, jabłko i marchewkę zetrzyj na tarce o niewielkich oczkach. Dopraw solą, pieprzem i cukrem, skrop oliwą i wymieszaj.

surówka z kiszonej kapusty

Oceń artykuł
0,00 / 0 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Zdjęcia: polishmeals.com

Polecamy Ci również

Zobacz także