Tosty

Informacje o przepisie
Czas przygotowania
Czas gotowania
Całkowity czas przygotowania
Składniki 8 kromek chleba tostowego, 4 plastry sera, 4 plastry szynki konserwowej, keczup, majonez
Kuchnia uniwersalna, amerykańska
Wielkość przygotowywanej potrawy 4 tosty
Kategoria kolacja, przekąska, kanapka
Metoda gotowania opiekanie
Ilość kalorii 290

tostyWykonanie:

4 kromki chleba posmaruj keczupem a 4 majonezem. Na kromki z majonezem nałóż plaster sera, na te z keczupem szynkę. Złóż tosty na zasadzie kromka z serem i kromka z szynką. Opiekaj w tosterze/sandwiczu do uzyskania preferowanej chrupkości i gotowe.

Podanie:

Tosty przygotowywane za pomocą opiekacza pozwalają zaszaleć. Możemy tam włożyć tak naprawdę wszystko na co mamy ochotę i co będzie nam smakowało. Nie radzę wkładać do nich sałaty, jednak pomidor i świeży ogórek czy nawet jajka będą idealne. Jednakże miejmy świadomość, że każdy dodatkowy składnik to więcej kalorii.

Oceń artykuł
5,00 / 1 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Zdjęcia: wastetimepost.com

Polecamy Ci również

Zobacz także