Zupa ogórkowa z koperkiem

Zupa ogórkowa z koperkiem

zupa ogórkowa z koperkiem Składniki (4 porcje):
1 zupa ogórkowa Winiary
Przyprawa do zup, sosów, sałatek
1 pęczek posiekanego koperku
100 ml śmietany kwaśnej 22%
Sól, pieprz

Sposób przyrządzania:
Zupę przygotować w 1 l wody, dodać koperek
i śmietanę. Doprawić do smaku przyprawą, solą i pieprzem. Podawać z drobnym makaronem.

Czas przygotowania: 15 minut

Wartość energetyczna:
• Całość 397 kcal
• 1 porcja około 99 kcal

Oceń artykuł
4,67 / 3 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Katarzyna Dębek

Źródło: Winiary

Polecamy Ci również

Zobacz także