Zupa z owocami morza

zupa z owocami morzaSkładniki:
Makaron „Udon” (pszenny makaron typu "wstążka")
Bulion z rosołu
Warzywa (por, kapusta pekińska, pieczarki, cebula, marchew, cukinia, papryka słodka)
Owoce morza
Krewetki królewskie yoko logo
Pasta gochujang (ostra pasta z chili i soi)


Przygotowanie:
Przygotować makaron „Udon”. Na patelni podsmażyć: pora, kapustę pekińską, pieczarki, cebulę, marchew, cukinię, paprykę słodką. Dodać owoce morza i krewetki królewskie. Całość zalać mięsnym rosołem, a na końcu doprawić do smaku pastą gochujang.

Oceń artykuł
5,00 / 3 głosów
Co sądzisz na ten temat
Zaloguj się i skomentuj pierwszy

Opracowanie: Marta Balcerowska

Źródło: Yoko Sushi

Polecamy Ci również

Zobacz także