Nie przegap najnowszych i najciekawszych treści
Przydatne porady
Wyjątkowe konkursy
Nowości rynkowe
Buduj swoją wiedzę i inspiruj się!
Zapisuję się na Newsletter, zawierający informacje handlowe i marketingowe Polska Press sp. z o.o. W tym celu podaję poniżej mój adres e-mail.
Możesz w każdej chwili wypisać się z Newslettera – link znajdziesz w każdej wiadomości, jaką do Ciebie wyślemy. Po wyrejestrowaniu się z Newslettera nie będziesz już otrzymywał naszych wiadomości, nie wpływa to na legalność wysyłki Newslettera przed wypisaniem się z listy mailingowej.
Administratorem Twoich danych osobowych jest Polska Press sp. z o.o. w Warszawie. Szczegóły dotyczące przetwarzania przez nas danych osobowych znajdziesz w Polityce Prywatności.
Wybierz tematykę, jaka Cię interesuje:
e-mieszkanie.pl, urządzone.pl, e-lazienki.pl, e-aranżacje.pl
e-dach.pl, e-instalacje.pl, e-izolacje.pl, e-okna.pl, e-sciany.pl, forum-budowlane.pl
e-ogrodek.pl, forumogrodowe.pl
W najbliższy wtorek otrzymasz pierwszy newsletter z najnowszymi poradami i inspiracjami.
Pokój dzienny to miejsce w mieszkaniu, w którym spędzamy dużo czasu. Jak go…
Jesteś w:
Zupę podawaj z grzankami i rozkruszonym serem pleśniowym o intensywnym smaku.
Polski chłodnik podawany z ziemniaczkami to jedna z ulubionych letnich potraw.
Sycąca zupa na upalne dni.
Zupa jeżynowo-porzeczkowa może być traktowana jako przekąska lub jako deser.
Słodki chłodnik to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tej zupy.
ogrzewanie garażu Mycie elewacji ?? Słaba wentylacja i duża wilgotność- mieszkanie w bloku Zdrowa woda z kranu
Drukarnia internetowa Wciągarka elektryczna montowana na rusztowaniu Trwałe drzwi wewnętrzne do domu Nasypy powyżej 1m - koszty fundamentów
Zupa ze świeżej botwiny to szybki sposób na obiad.
Chłodnik ogórkowy to znakomity przepis na letni obiad.
Chłodnik to dobry pomysł na obiad w upalne lato.
Mięso mielone dusimy na łyżce oliwy z oliwek i przerzucamy do garnka. Dodajemy pokrojone w plastry i podsmażone...
Cebulę, boczek i wołowinę pokrój w kostkę. W dużym garnku rozpuść masło, przesmaż wołowinę, dodaj boczek i cebulę.
Flaczki zazwyczaj podaje się ze świeżym pieczywem, ewentualnie można to zrobić z rozmaitymi grzankami.
Mleko wlać do garnka i wsypać mielone migdały, dodać cukier i masło, podgrzać do wrzenia, cały czas mieszając.
Do garnka z wodą wrzucamy mięso, kiedy woda z mięsem zacznie się gotować, na powierzchni pokazują się tzw. szumowiny...
Zupa przygotowywana na bazie rosołu lub bulionu z warzyw. Głównym składnikiem, nadającym smak są świeże pomidory...
poprzednia
następna
Zobacz także
Udoskonalenie sprawdzonej jakości!
Budowa domu po zmianie prawa wcale nie musi być trudniejsza i droższa, a korzyści są ewidentne
Rodzaje montażu WC „kompakt”
Czyszczenie grilla nie należy do najprzyjemniejszych czynności, jednak jest to konieczne, zwłaszcza wtedy, kiedy chcemy, aby nasze dania były smaczne.
blisko 286 tysięcy osób codziennie rozmawia o wnętrzach